Identificatie van klein- en medium-kaliber patronen met de computer!

Aanbevolen door het ‘National Institute of Standards and Technology’ (NIST)

 

NIST: standaard!

Het CartWinPro Team is trots en dankbaar voor het feit dat het vooraanstaande Amerkaanse ‘National Institute of Standards and Technology’ (NIST) onze CartWin Pro software heeft aanbevolen als de standaard forensisch ballistische indentificatie database.
 

CartWin Pro

CartWin Pro is een database programma dat eigenlijk ontwikkeld is voor het catalogiseren voor munitie verzamelingen. Nu na 25 jaar van ontwikkeling is het uitgegroeid tot een bijzonder snelle grafische database die informatie bevat over munitie, voor professionele gebruikers.
 

Het programma

CartWin Pro is menu- en muis-gestuurd. Dat maakt de bediening zeer eenvoudig.
Het invoeren van maten kan zowel metrisch als in de Engelse maateenheden gebeuren, v. lengtes in millimeters of inches en gewichten in grammen of grains.
Het programma bestaat uit vijf belangrijke delen:
kaliber-, collectie-, bodemstempel-, kleurcode- en een fabrikanten-database. Deze databases zijn aan elkaar gekoppeld.
Alle items worden als tekening weergegeven: in ware grootte of op een gewenste schaal, compleet met alle maten. Deze tekeningen kunnen ook worden afgedrukt op een printer of via het Windows-klembord in een andere applicatie -zoals bv. een tekstverwerker- worden gekopieerd.
Speciale tekenfonts voor het Griekse, Cyrillische en Arabische alfabet worden bijgeleverd als TrueType-fonts. Inclusief bijzondere tekens zoals het NATO-teken, verschillende broad arrows, sterren, adelaar en andere logo's.
Naast de basiskleuraanduidingen wordt de complete RAL-code ondersteund voor de identificatie van de kleurcodes.
 
Een van de Lettertypen van CartWin Pro
 

Multi-lingual computer software

Naast de Nederlandse, ondersteunt het programma ook de Engelse, Duitse en Franse taal.
Dit betekent dat u uw data in het Nederlands kan inbrengen en deze in het Frans kan afdrukken door een simpele muisklik.
 

Technische informatie:

CartWin Pro is ontworpen voor het gebruik van metalen eenheidspatronen van klein/medium-kaliber (tot een kaliber van ca. 40 mm). Granaten, buizen of oude papierpatronen worden niet ondersteund.
 

Minimale systeemeisen voor CartWin Pro:

Iedere computer waarop Windows 10® / Windows 8® / Windows 7® / Vista® en XP® draait met 2 Gb vrije ruimte op de harde schijf. Iedere printer die ondersteund wordt door Windows is geschikt.
 


CartWin Pro is een product van Knap Visuals