CartWin voor verzamelaars

CartWin is de ultieme software voor de identificatie en catalogisering van klein- en medium kaliber munitie (t/m 40 mm) die speciaal vervaardigd is voor de munitie-verzamelaar.

Identificatie van munitie is normaliter een ingewikkelde, tijdrovende klus. Veel boeken moeten er aan te pas komen voordat een patroon is geïdentificeerd. Daarnaast is het catalogiseren van een verzameling een project op zichzelf, monter begint men aan zo'n systeem maar na verloop van tijd blijkt dat door veranderende opvattingen over de gegevens zo'n catalogus waardeloos wordt.
Het vastleggen van verworven kennis is ook al zo'n probleem.
 

Nu met behulp van CartWin is dit een eenvoudige zaak geworden. Snel zoeken in je eigen verzameling, die met CartWin een meerwaarde heeft gekregen: het zijn nl. drie-dimensionale illustraties geworden van een wetenschappelijk boek, dat veel meer waard is dan een hoop oud metaal. Binnen een minuut is vastgesteld met welk kaliber men te maken heeft, wat het land van herkomst is, welk type patroon het is en wie het gemaakt heeft.
Uiteraard kan men zelf lijsten maken die goed van pas kunnen komen bij ruilbeurzen e.d. CartWin geeft u weer een nieuwe kijk op het verzamelen van patronen.

Het enige dat men nog nodig heeft, is een schuifmaat en een gewone Windows-computer.
 

CartWin wordt geleverd met een uitgebreide dataset die men zelf kan aanvullen. En natuurlijk wordt CartWin met een uitgebreide, duidelijke helpfile geleverd.

Op dit moment zijn er veel CartWin-gebruikers over de gehele wereld.
 

Naast deze CartWin-versie is er ook een versie speciaal voor professionele gebruikers zoals politiediensten, militairen en onderzoekers.
 


CartWin is nu voor u beschikbaar vanaf slechts:

€ 1.499,- Euro

Exclusief BTW en verzendkosten, ca. 3 weken levertijd.
 
Valuta omrekenen met de XE.com Universal Currency Converter

Zeer hoge kortingen voor individuele leden van verzamelaarsverenigingen zoals de NVBMB of een van de andere, bij de ECRA aangesloten verenigingen, de IAA, SARA, Asociaton Agentina Collectiones de Amas y Municiones, New Zealand Cartridge Collectors, South African Cartridge Collectors Association en de Australian Cartridge Collectors’ Association.
Informeer voor deze speciale ledenprijs bij: Knap Visuals.


CartWin en CartWin Pro zijn producten van Knap Visuals