CartWin voor Professionals

CartWin Pro is de ultieme software voor de identificatie van klein- en medium-kaliber munitie (t/m ca. 40 mm voor draagbare wapens), die speciaal vervaardigd is voor organisaties die belang hebben bij identificatie van munitie zoals Politie-diensten, Defensie, militairen, onderzoekers en deskundigen op dit terrein.
 

Identificatie van munitie is normaliter een ingewikkelde, tijdrovende klus. Veelal moesten daarvoor specialisten of externe onderzoek laboratoria aan te pas komen. Nu met behulp van CartWin Pro is het een eenvoudige zaak geworden, die ontzettend veel tijdbespaard, wat belangrijk is bij een pas gestart onderzoek. Vooral als de sporen nog vers zijn.
Binnen een paar minuten is vastgesteld met welk kaliber men te maken heeft, wat het land van herkomst is, welk type patroon het is, wie het gemaakt heeft en uit welke tijd het stamt.
 

Het enige dat men nog nodig heeft, is een schuifmaat en een Windows-computer van het type dat men normaal op een bureau kan tegenkomen.
 
CartWin Pro wordt geleverd met een uitgebreide dataset die gedurende een jaar gratis wordt aangevuld. Gedurende dit jaar heeft men ook gratis ondersteuning bij het gebruik van deze software. Na dit jaar kan men zich abonneren op de ondersteunning en data-updates, zodat men altijd van de de laatste kennis op dit specifieke vakgebied kan profiteren. Natuurlijk wordt CartWin Pro met uitgebreide en duidelijke helpfiles geleverd.
 

Op dit moment is CartWin Pro met veel succes in meer dan 60 landen in gebruik bij verscheidene politiekorpsen, defensie-organisaties en onderzoekslaboratoria.
 

Lage prijs, snelle terug-verdientijd!
Vraag hier uw offerte aan...

Als u in CartWin Pro geïntresserd bent, kunt u via onderstaande link direct een offerte aanvragen voor uw organisatie! Natuurlijk zijn er ook Multi-user-licence mogelijk voor uw organisatie.

Stuur mij een offerte!
 

 


CartWin Pro is een product van Knap Visuals